Kerti praktikák

Apró kis trükkök és jól bevált tanácsok, amelyekkel egyedivé és szebbé varázsolhatjuk a kertet. Ha most csöppent bele a kertészkedés világába, biztosan talál majd újdonságot, ha pedig hobbi szinten foglalkozik a kerttel, akkor is lesz pár hasznos tippünk.

Természetes anyagokból készült díszekkel, vidám színekben pompázó tavaszi vágott- és cserepes virágokkal, rügyező vesszőkkel, hamar ünnepi hangulatot teremthetünk otthonunkban a hosszú és szürke tél után.

2020.03.04

Könnyű dolgunk van, amikor a kert napos részére akarunk ültetni növényeket, viszont sokszor okozhat bosszúságot az árnyékos helyekre ültetett növények lassú növekedése, esetleg kipusztulása. Válasszunk a kert ezen részeire olyan egynyári és évelő dísznövényeket, amely kifejezetten kedvelik a napfény nélküli területeket, sőt, itt fejlődnek legszebben.

2020.03.04

Mi a megfelelő hőmérséklet az akkus kerti gépek tárolására? Esőben használhatjuk őket? Optimálisan töltjük az akkukat? És vajon van még más is, amivel érdemes lenne tisztában lennünk? Bár kerti növényeink épp téli álmot alszanak és az ablakon kitekintve sem a tavasz rohamos közeledte jut eszünkbe, mégis hamarosan egyre több időt tölthetünk el kint az otthonunk körül családtagjainkkal és barátainkkal. Épp ezért nemcsak a téli szendergésből ébredő növényvilág igényel törődést, hanem a kerti gépeink is. A STIHL most tippeket ad ahhoz, hogyan tároljuk akkumulátoros gépeinket a maximális élettartamuk elérése érdekében.

2020.03.04

Az akkumulátoros kerti gépek a lehető legkényelmesebb és leggyorsabb munkavégzést biztosítják, így a kisebb, spontán kerti munkák még könnyebben elvégezhetők.

2020.03.04

Egy jól összeválogatott kerti gépkészlettel sokkal élvezetesebb és gyorsabb a munka, így nem csak a szabadban töltött idő lesz örömtelibb, hanem a megspórolt idő is, amit pihenéssel tölthetünk.

2020.03.04

A saját magunk által készített tavaszi lakásdekoráció, ajtódísz összeállítása az egyik legjobb tavaszváró program! A vidám színű tavaszi ajtókopogtatókat akár már február végén az ajtóra helyezhetjük, jelezve ezzel is, mennyire várjuk már, hogy a természet újradefiniálja magát.

2020.02.11