Kerti praktikák

Apró kis trükkök és jól bevált tanácsok, amelyekkel egyedivé és szebbé varázsolhatjuk a kertet. Ha most csöppent bele a kertészkedés világába, biztosan talál majd újdonságot, ha pedig hobbi szinten foglalkozik a kerttel, akkor is lesz pár hasznos tippünk.

Válogatásunkban 6 olyan dísznövényt mutatunk be, melyek pompás megjelenésükkel díszíthetik a bejáratot, az ablakpárkányokat vagy a teraszt, hiszen jól bírják a tél szélsőséges körülményeit.

2020.01.17

Bár a kertben sajnos egyre kevesebbet halljuk a madarakat ,,énekelni”, a búvóhelyek, madáretetők, madáritatók és a mesterséges odúk kihelyezésével, folyamatos ellenőrzésével, valamint karbantartásával egyre több madár keresi majd fel kertünket.

2020.01.17

Kertünk növényeinek egészséges és erőteljes fejlődését nem csak mi, de a legapróbb élőlények is segíthetik. A fagyok közeledtével nem feledkezhetünk meg a kertben élő hasznos rovarokról sem.

2020.01.17

A karácsonykor vásárolt, földlabdás fenyőt az ünnepek után néhány hétre hűvös helyre, de ne a szabadba tegyük, a kertbe csak fagymentes időben ültessük ki. Vásárlás előtt hasznos, ha tudjuk, hogy milyen az adott örökzöld környezeti igénye, növekedési erélye.

2020.01.17

A kertben szívesen tevékenykedő nők legnagyobb ellensége az idő, ezért egy olyan egyszerűen használható kerti géppel, amivel időt spórolhatnak meg maguknak, biztosan elnyerjük a tetszésüket. A STIHL könnyű, csendes és dinamikus készülékei között könnyen találunk az ajándékozottnak megfelelő kerti gépet.

2020.01.17

A természetes színekben pompázó koszorúk gyönyörűen mutatnak az ajtón. A saját magunk által készített ajtókopogtatókhoz válogassunk kedvünkre a különböző örökzöldek, az izgalmas termések, a téli díszek, és a színes szalagok között.

2020.01.17