Kerti praktikák

Apró kis trükkök és jól bevált tanácsok, amelyekkel egyedivé és szebbé varázsolhatjuk a kertet. Ha most csöppent bele a kertészkedés világába, biztosan talál majd újdonságot, ha pedig hobbi szinten foglalkozik a kerttel, akkor is lesz pár hasznos tippünk.

A szelektív szemét gyűjtése már sokunk számára ismert és alkalmazott rutinnak számít. De hogyan válhat a kert is fenntarthatóvá és környezettudatossá?

2020.07.02

A kert napsütéses részeibe olyan növényeket ültessünk, amelyek nyáron is jól tűrik a folyamatos és erős napsugárzást. Az ilyen forró helyekre kerülhetnek nyáron a cserépben nevelt mediterrán növények, valamint a kaktuszfélék is.

2020.06.15

Megmondom őszintén, elsőre a GTA 26 megjelenése fogott meg, viszont néhány használat után a kedvenc kerti szerszámom lett. Az egy dolog, hogy rengeteg időt spórolunk meg, de az eddig kevésbé kedvelt kerti feladatokat is sokkal élvezetesebb vele elvégezni.

2020.05.03

A kerti tó partjára ültetett látványos, szoliter növények vagy csoportosan telepített, különleges növénytársulások hamar a kert ékességeivé válhatnak.

2020.04.22

A télikertben, fagymentes helyen tartott, hangulatos, cserépben nevelt mediterrán növények érthető módon a szabadban érzik legjobban magukat, de ne siessük el kihelyezésüket, mert a legtöbbjük nagyon érzékeny a tavaszi lehűlésekre.

2020.04.17

A minőségi, hidegvizes magasnyomású mosókkal gyerekjáték a kerti bútorok tisztítása, nem beszélve a térkő, a kerti utak és a különböző falfelületek gyors és hatékony mosásáról.

2020.04.17