hírek

6+1 tökéletes ajándék ház körüli munkákhoz férfiaknak

Az idei évben a szokásosnál is korábban kezdjük a karácsonyi ajándékok beszerzését. Ha már Te is azon gondolkozol, mivel lepd meg szeretteidet, érdemes átnézned a STIHL szakértőinek javaslatait, hiszen ezekkel garantáltan nem lehet mellé lőni.

1. STIHL MSA 120 C-B akkumulátoros fűrész

Ideális választás lehet egy kivételesen könnyű akkumulátoros fűrész, melyet a STIHL fejlesztői kifejezetten ház körüli munkákra alkottak meg. Szerszám nélküli, gyors láncfeszítővel és QuickStop Super láncfékkel szerelve gondoskodik a hatékony, ám biztonságos használatról. Az úgynevezett 1/4” PM3 fűrészlánc a szép vágási felületet és a jó vágásteljesítményt garantálja. Ráadásul az eszköz annyira alacsony zajszintet bocsát ki működés közben, hogy még hallásvédő használatára sincs szükség.

 

2. STIHL MS 211 C-BE benzines motorfűrész

Ha egy nagyobb teljesítményű, professzionális célokat szolgáló, kényelmes benzines motorfűrészre vágyik szerettünk, lepjük meg egy STIHL MS 211 C-BE benzines motorfűrésszel! Az eszköz kiválóan alkalmas tűzifa darabolására, fa építőanyagok vágására, valamint akár 30 cm átmérőjű fák kivágására is. A fűrész további előnye a rendkívül alacsony rezgésszint, kényelmes indítását pedig ErgoStart rendszere szavatolja. A praktikus, gyors láncfeszítésnek köszönhetően a lánc könnyen cserélhető.

 

3.  STIHL FUNCTION bőrbakancs motorfűrészes munkához

Funkcionális, kényelmes és biztonságos téli kiegészítő a STIHL FUNCTION bőrbakancs, amelynek külső anyaga kiváló minőségű, víztaszító marhabőr. A 39-47-es méretekig megvásárolható bakancs minden kerti munkákhoz kényelmesen használható, mivel talpa csúszásmentes, textilbélése jól szellőzik, szárrésze pedig kipárnázott, így védi a lábat a dörzsölődés ellen.

 

4. STIHL RE 120 Magasnyomású mosó

STIHL RE 120 magasnyomású mosó kompakt méretének köszönhetően ideális választás a ház körüli és a kerti munkákhoz. 125 bar nyomásával, tisztítószer szóró készletével elképesztően hatékony tisztítást tesz lehetővé, hosszú élettartamát pedig acél erősítéses nagynyomású tömlője és sárgaréz szelepes pisztolya garantálja.

 

5. STIHL Timbersports kávéspohár

A világ első számú extrémsport versenye a STIHL Timbersports, ami hatalmas népszerűségnek örvend a férfiak körében. Csakúgy, mint a kávé, így kettő az egyben ajándék lehet a sportfavágó verseny logójával ellátott "Coffee-to-go" porcelán kávéspohár. A 0,3 liter űrtartalmú kiegészítő hosszan melegen tartja a kávés italokat.

 

6. Társasjáték

Igazi családi kikapcsolódásra vágyók számára elképzelni sem lehetne jobbat ennél a favágókra tervezett Ki nevet a végén? társasjátéknál. A klasszikus játék fordulatokban gazdag STIHL-változata valóban mosolyt fog csalni mindenki arcára az ünnepek ideje alatt is.

 

+1: Vásárlási utalvány

Ha nem tudod pontosan, hogy mire vágyna szeretted, szerezz be a hozzád legközelebb eső STIHL szakkereskedésből egy karácsonyi ajándékutalványt, amit aztán a megajándékozott kedve szerint beválthat STIHL kerti gépek, szerszámok, védőfelszerelések és reklámtárgyak valamelyikére.

2020.11.17