Kertápolás

A kert a kikapcsolódás zöld oázisa, ahol szívesen töltjük az időt. Jólesik az életerős fákon, egészséges növényeken és rendezett pázsiton pihentetni a szemünket. Így érezni igazán, hogy körbevesz minket a természet éltető ereje. Éppen ezért fontos nagy becsben tartani és gondosan ápolni saját zöldterületünket. A STIHL kerti gépei pontosan erre a feladatra születtek. Legyen szó gyepápolásról vagy talajgondozásról, nálunk minden igényhez megtalálja a megfelelő modellt. Gépeink mellé most ráadásul első kézből származó, hasznos tanácsokat adunk, amelyeket kategória és évszak szerint szedtünk csokorba.

Válogasson kedvére, és fedezze fel a STIHL minőségű kertápolás titkát!


Legfrissebb híreink

Az apróságoktól a legmagasabb hagymásokig Az első részben a hagymások csodálatos világát és az ültetés módjának fortélyait ismerhettük meg, és akkor lássuk a hova-mit kérdéskört, ez igényli ugyanis a legtöbb szaktudást.

Minden, amit a hagymás növényekről és ültetésükről tudni érdemes

„Itt van az ősz, itt van újra”, és ilyenkor mindenki, akinek a kebelében kertészszív dobog, csak egy dologra tud gondolni a levélszedésen kívül: az ültetésre. Mert az ősz a telepítés ideje, sokkal inkább, mint a kikelet. A sárgarépát, a borsót és a büdöskét persze tavasszal ültetjük, de a fák és a bokrok jobb, ha ilyentájt kerülnek a földbe.

Víz nélkül nincs élet. Ezt mindenki tudja, aki tévedt már el a Marson, vagy legalábbis valami nagyon száraz helyen, készpénz és kártya nélkül. Márpedig a növényeknél sosincs sem ez, sem az. Kiszáradni könnyű. És egyre könnyebb. Nyáron meleg van, egyre melegebb. A klíma változik: egyre szélsőségesebb, egyre durvább, cudarabb.