Kertápolás

A kert a kikapcsolódás zöld oázisa, ahol szívesen töltjük az időt. Jólesik az életerős fákon, egészséges növényeken és rendezett pázsiton pihentetni a szemünket. Így érezni igazán, hogy körbevesz minket a természet éltető ereje. Éppen ezért fontos nagy becsben tartani és gondosan ápolni saját zöldterületünket. A STIHL kerti gépei pontosan erre a feladatra születtek. Legyen szó gyepápolásról vagy talajgondozásról, nálunk minden igényhez megtalálja a megfelelő modellt. Gépeink mellé most ráadásul első kézből származó, hasznos tanácsokat adunk, amelyeket kategória és évszak szerint szedtünk csokorba.

Válogasson kedvére, és fedezze fel a STIHL minőségű kertápolás titkát!


Legfrissebb híreink

A növények metszése komplex és szakértelmet igénylő feladat, mert a jól elvégzett metszés hatására a növényeink folyamatosan megújulhatnak, egészségesen fejlődhetnek, több termést hozhatnak, a helytelenül végzett munka azonban komoly sérüléseket okozhat a növényeken.

2020.09.16

A több éves lombhullató vagy örökzöld sövény a lehető legszebb kerítés, de a sövény növények nem csak a kert körül határolására alkalmasak, hanem a kert bizonyos részeinek elválasztására is.

2020.09.02

A szegélynyírók és a fűkaszák közötti alapvető különbség, hogy míg a szegélynyírók kisebb teljesítményűek, a fűkaszák erőteljesebbek, emiatt a szegélynyírók a kert körüli munkák során jönnek jól, a fűkaszák pedig a nagyobb, ritkábban karbantartott telkeken, utak mentén, szántóföldi területek körül hasznosak.

2020.08.19

Az egyes szobanövények különböző módon szaporíthatók. Bizonyos növényeket tőosztással, egyeseket szár- vagy levéldugvánnyal, míg másokat léggyökerekről vagy sarjról lehet a legegyszerűbben szaporítani.