Kertápolás

A kert a kikapcsolódás zöld oázisa, ahol szívesen töltjük az időt. Jólesik az életerős fákon, egészséges növényeken és rendezett pázsiton pihentetni a szemünket. Így érezni igazán, hogy körbevesz minket a természet éltető ereje. Éppen ezért fontos nagy becsben tartani és gondosan ápolni saját zöldterületünket. A STIHL kerti gépei pontosan erre a feladatra születtek. Legyen szó gyepápolásról vagy talajgondozásról, nálunk minden igényhez megtalálja a megfelelő modellt. Gépeink mellé most ráadásul első kézből származó, hasznos tanácsokat adunk, amelyeket kategória és évszak szerint szedtünk csokorba.

Válogasson kedvére, és fedezze fel a STIHL minőségű kertápolás titkát!


Legfrissebb híreink

A gyepszellőztetés célja a tavaszra képződő filcréteg, azaz a talajon maradt levágott fűszálakból, elhalt növényi részekből, mohából álló réteg eltávolítása a fűszálak közül, hogy a gyep újra megfelelő mennyiségű levegőhöz, vízhez és tápanyagokhoz jusson.

2022.05.02

Talán nincs is olyan kertrajongó, aki ne álmodozna egy saját üvegházról, amiben kora tavasszal palántákat nevelhet, nyáron uborkát és paradicsomot szüretelhet, ősszel és télen télálló spenótot, salátaféléket, leveles kelt termeszthet.

2022.04.25

A szemölcskaktuszoknak több száz faja ismert, melyek népszerűségüket színes, látványos virágaiknak, egyszerű gondozásuknak köszönhetik. Az egyes fajokat igen nehéz megkülönböztetni egymástól, a legkedveltebbek a rózsaszín és a napsárga virágú változatok.

Fóliasátor vagy üvegház nélkül igazán lerövidülne a zöldségtermesztésre alkalmas idő a kertben, segítségükkel azonban gyakorlatilag egész évben termeszthetünk otthon zöldségféléket.

2022.04.11