hírek

Forgattak és nyertek - Ők a STIHL legújabb influenszerei

Több tucat pályamű, vicces és informatív videók, hat új influenszer – így zárult az Andreas STIHL Kft. legutóbbi nyereményjátéka, a STIHL Gépforgatók. A győztes videók már megtekinthetők a közösségi oldalakon.

Hat influenszer, hat értékes nyeremény

Hatalmas sikert aratott a STIHL Gépforgatók nyereményjátéka, amelyben a legnagyobb hazai rajongótáborral rendelkező kertészeti gépeket gyártó vállalat új influenszereit kereste. A több tucatnyi beérkezett videó közül választották ki azt a hat pályaművet, amely a legjobbnak bizonyult. A győztesek, így Cservenka Gergő, Dömösi Zsolt, Gergely András, Kilvinger Gábor, Kozár Csaba és Molnár Marcell nem csak viszontláthatják magukat és kedvenc STIHL kerti eszközeiket a vállalat közösségi oldalain, de értékes nyereményekkel is gazdagodtak.

- A július elején indított nyereményjátékunk célja az volt, hogy egyrészről bemutassuk használat közben a kerti eszközeinket, másrészről pedig, hogy megtaláljuk azokat a hiteles, hétköznapi felhasználókat, akikre akár a későbbiekben mikro influenszerként is számíthatunk – mondta Szentesi Levente, az Andreas STIHL Kft. marketingigazgatója. A feladat rendkívül egyszerű volt: a nyereményjátékra nevezőknek egy tetszőlegesen választott STIHL kerti eszköz valamely tulajdonságát, előnyét, technikai információját vagy működését kellett bemutatniuk, maximum 90 másodperces videójukban.

Humor és kreativitás a hétköznapi felhasználóktól

A győztes videók már megtekinthetők a vállalat Facebook oldalán és Youtube csatornáján is, az influenszerek pedig egytől egyig tartogattak meglepetéseket is. Molnár Marcell a STIHL 07 S motorfűrészt, vagyis a Contra „kistestvérét” mutatta be, valamint azt, hogy a vagány influenszerek hogyan is veszik fel pörgetve-forgatva az arcvédőt. Cservenka Gergő szintén egy motorfűrész mellett tette le a voksát, ő a STIHL MS 311-et választotta hűséges társának és bemutatkozó videója főszereplőjének.

- Az egyik kedvencem Dömösi Zsolt, aki nem csak a lehető legtöbb információt adta át a STIHL RM 448T benzinmotoros fűnyírójáról, de igazán humorosan becsempészte videójába a család kis kedvencét, Szergej macskát is – mutatott rá Szentesi Levente.

És hogy mivel nyert egy-egy AI rendszerű STIHL akkumulátoros gépet a másik három influenszer? A vállalat közösségi oldalairól az is kiderül.

2020.09.09