hírek

Ilyen az, amikor a STIHL-esek lazulnak

Tikkasztó hőségre és nagy érdeklődésre készült a STIHL a Svert Kupának is otthont adó Zamárdi Szabadstrandon, és az időjárás sem húzhatta keresztül a csapat számításait. A vitorlásverseny ugyan másnapra maradt, a Balaton-parton kialakított kényelmes lounge-ukban azonban kicsik és nagyok is nagyszerűen érezhették magukat, a sok-sok játék, edzés és limonádézás közben pedig a STIHL akkus gépeit is jobban megismerhették.

Szentesi Levente, az Andreas STIHL Kft. marketingigazgatója szerint a szeles idő ellenére a mostani is egy rendkívül jó alkalom volt arra, hogy közvetlenül találkozhassanak termékeik felhasználóival. „A nyarat arra szenteltük, hogy beszélgessünk, tapasztalatot cseréljünk a STIHL-esekkel, és hogy bemutassuk számukra eszközeink sokoldalúságát” – fogalmazott. Kiemelte azt is, hogy cégük rendszeresen élvezi a balatoni vendégszeretetet, hiszen nemrégiben fából készítettek életnagyságú Harley-Davidsont egy fesztiválon, most pedig egy minden igényt kielégítő pihenőzónát alakítottak ki a Zamárdi Szabadstrandon.

 

„Habár az időjárás egy kicsit megtréfált minket, a STIHL gépek most is elemükben érezték magukat. A STIHL szuper játékokkal készült, így én egyáltalán nem lepődtem meg azon, hogy a barátságtalan időben is ilyen sokan részt vettek a versenyeken” – mondta McMenemy Márk, a STIHL nagykövete, aki a STIHL Zone egész napos házigazdájaként segédkezett a programok lebonyolításában. „A kicsik imádták a számukra kialakított gyereksarkot, a nagyobbak pedig alig várták, hogy próbára tegyék magukat az akkucsere-versenyben, de örömmel megosztották STIHL-es strandélményeiket is” – tette hozzá.

2017.09.04