hírek

Indul az őszi kampány

Hivatalosan is véget ért a nyár, mely nem csak pihenéssel, hanem komoly munkával is telt a STIHL számára. A következő hónapok rengeteg feladatot tartogatnak majd mindenki számára, legyenek azok profi favágók vagy hobbikertészek.

Éppen ezért az őszi kampány során a tavaszihoz hasonlóan arra fogunk törekedni, hogy mindkét célcsoportot elérve, a lehető legszélesebb körben mutathassuk be eszközeinket, bízva abban, hogy vásárlóink köre a korábbi időszakok tendenciáinak megfelelően most is dinamikusan növekedni fog.

Az ősz a megújulás időszaka. Igaz ez az előttünk álló kerti munkákra, igaz a természetre, és igaz a STIHL kommunikációs felületeire, csatornáira is.

 

Megújult, és az eddiginél is több információval várja olvasóit a stihlnemzedekek.hu, hivatalos YouTube-csatornánk pedig minden eddiginél izgalmasabb tartalmakat kínál.

 

Nagyköveteink, McMenemy Márk és Megyeri Szabolcs ezúttal tesztvideókkal készülnek az őszre. Szabolcs elsősorban kertész szemmel vizsgálja meg gépeinket, Márk pedig a tőle megszokott humoros stílusban mutatja be, mire képes egy STIHL. Ez azonban még nem minden.

 

Érdemes követni minket Facebook-oldalunkon is, hiszen kipróbáljuk, lehet-e csajozni egy VIKING fűnyíró traktorral, lombfúvós csapatunk a felhevült metró- és villamoskocsikon hoz felfrissülést, Szivós Márton pedig akkus gépeinkkel gondolja újra a kenuzást.

 

www.facebook.com/stihlkft

www.youtube.com/stihlmagyarorszag

2017.09.04