hírek

Indul az őszi kampány!

Szeptember 1-től október 31-ig ismét akciós árakkal készülünk a vásárlóink részére és bízunk benne, hogy a hobbikertészektől a profikig mindenki megtalálja a számára kedvező ajánlatot.

A tisztaság még elérhetőbb

A STIHL magasnyomású mosói a hosszú élettartam, magas minőség mellett most egy újabb tulajdonságukkal csábítják a tisztaság szerelmeseit: a minden eddiginél kedvezőbb árukkal.

A magasnyomású mosók 2018. december 31-ig akciós áron szerezhetők be!

VIKING gépek a készlet erejéig

Az őszi akciós újság 11. oldalán található VIKING kerti gépeket– csupán a készlet erejéig – hihetetlen árengedménnyel kínáljuk vásárlóinknak. Kimagasló minőség, alacsony ár – kellhet ennél több?

Világújdonság – injektoros motorfűrész!

2018. október 1-től már kereskedelmi forgalomban is kapható az első injektoros motorfűrész, a STIHL MS 500i. Az elektronikusan szabályozott befecskendezésű láncfűrész 79,2 cm³ hengerűrtartalommal, és 5 kW teljesítménnyel rendelkezik, a súlya pedig 6,2 kg. Ez 1,2 kg-mal könnyebb, mint az MS 661 C-M, ami a STIHL legerősebb gépe.

Kombimotorral bővült a STIHL PRO akkumulátoros termékcsaládja

A STIHL KMA 130 R nagy teljesítményű, PRO akkumulátoros kombimotor kis tömegével, energiahatékony működésével és egyszerű kezelhetőségével akár nedves időben is munkára fogható.

Október 31-ig pedig 122 900 Ft-os bevezető, akciós áron vásárolható meg (akkumulátor, töltökészülék és szerszám, nélkül).

2018.08.31