hírek

Kulisszatitkok egy STIHL fotózásról

A nyár közepén, rendkívül jó hangulatban zajlott őszi kampányunk fotózása, hiszen a festői szépségű vácrátóti Nemzeti Botanikus Kert atmoszférája mindannyiunkat azonnal magával ragadott. Itt található ugyanis az ország legnagyobb élőnövény-gyűjteménye, de A Pál utcai fiúk, az Abigél és az Egri csillagok emlékezetes jeleneteit is Vácrátóton forgatták.

Nagykövetünk, Szivós Márton lelkesedése a STIHL gépek kipróbálását követően csak tovább fokozódott. Marci ugyan korábban is járt már az arborétumban, a védett környezetet azonban most testközelből is szemügyre vehette. Világbajnok vízilabdázónk remekül érezte magát az egész napos munka során, a mozdulataiból pedig lassan mindenki számára egyértelművé vált: hobbikertész szerepköréből kitörve már a kertben is egyre profibban mozog.

„Nagyszerű csapattal és kiváló gépekkel dolgozhattam, a közös tavaszi munkához hasonlóan ezt is nagyon élveztem, a zenélő malom előtti evezésre és a STIHL motorfűrészek erejére pedig még sokáig emlékezni fogok” – meséli Marci, aki biztos kézzel tartotta távol a STIHL gépeket a botanikus kert száz éves platánfáitól.

2017.09.04