hírek

Minden nagyvárosba megérkeznek az akkus gépek új generációi

A STIHL októberben útjára indítja mintegy kéthónapos roadshow-ját, melynek keretében több mint tucatnyi bevásárlóközpontban mutatja be az akkumulátoros eszközök új generációját.

Országjárásra indul a STIHL annak érdekében, hogy minden kis és közepes kerttulajdonosnak, hobbikertésznek megmutassa: akár a vasárnap délutáni szieszta idején is nyugodtan használhatják a vállalat legújabb kerti szerszámait.

Köztudott, hogy Magyarországon is egyre többen választják a kertes házi életmódot, a fiatalabb generáció is szívesen költözik vidéki nagyvárosba és annak agglomerációjába, hogy nyugodt, természet közeli környezetet biztosítson magának és családja számára. A saját kert nyújtotta örömök azonban kemény munkával is járnak, melyek leginkább a tavasz és az ősz beköszöntekor jelentenek kihívást a hobbikertészek számára. A főként professzionális eszközeiről híres STIHL azonban az idei évben akkumulátoros eszközöket is piacra dobott, hogy a szabadidős kertápolást is profi szintre emelje.

A STIHL az ország nagyvárosainak bevásárlóközpontjaiba látogat el, hogy egy látványos standon vonultassa fel kis és közepes kertek gondozásához alkalmazható akkumulátoros eszközeit. A helyszínen bárki számára lehetőség nyílik közelebbről is megismerkedni a termékekkel, melyek garantáltan legjobb barátai lesznek minden hobbikertésznek a most aktuális őszi kerti munkákban. Ráadásul az eszközök olyannyira könnyűek és csendesek, hogy bármely napszakban úgy dolgozhatnak kertjeikben, hogy a gépek zajával nem zavarják a környezetükben élőket.  Az akkumulátoros termékportfólióban szegélynyíró, sövénynyíró, lombfúvó és fűrész is megtalálható a hozzájuk illő akkumulátorral.

Helyszínek:

október 14: Győr Pláza (Győr)

október 20 : Zala Pláza (Zalaegerszeg)

október 21:  Miskolc Pláza (Miskolc)

október 22: Nyír Pláza (Nyíregyháza)

október 27: Malom Központ (Kecskemét)

október 28:  Savaria Pláza (Szombathely)

november 3: Shopmark (Budapest)

november 4: Pécs Árkád (Pécs)

november 11: Budapest Árkád (Budapest)

november 12: Alba Pláza (Székesfehérvár)

november 18: Fórum Debrecen (Debrecen)

november 19: Campona (Budapest)

november 25: Szolnok Pláza (Szolnok)

november 26: Csaba Center (Békéscsaba)

Facebook eseményt itt éritek el!

2017.11.03