hírek

Világújdonsággal rúgja be az őszt a STIHL

Az őszi szezon kezdetére megannyi meglepetést tartogat a STIHL. Lesz itt minden, amire a hobbikertészek és a profi felhasználók vágyhatnak: fergeteges áreső, megbízható akkuskínálat és bemutatkozik a világ első injektoros motorfűrésze is.

Már csak a készlet erejéig kaphatók a VIKING kerti gépek, a STIHL akkumulátoros eszközei azonban kifogyhatatlanok. Legyen szó a pázsit ápolásáról, a tökéletes szegélynyírásról, a sövény visszanyeséséről vagy éppen a lehullott avar eltakarításáról, a kompakt eszközök minden munkát megkönnyítenek. Éppen úgy, mint azok a magasnyomású mosók, amelyeket december 31-ig soha nem látott kedvező áron szerezhetnek be a tisztaság szerelmesei.

Ha nem lenne elég a jóból, az őszre a koronát a STIHL egy világújdonsággal teszi fel. Október 1-jétől ugyanis megvásárolható a szakkereskedésekben az első injektoros motorfűrész. A STIHL MS 500i minden, a kategóriájában elérhető gépnél hatékonyabb és környezetkímélőbb, miközben olyan teljesítményt nyújt, amelyre még a legprofibb favágók is felkapják a fejüket.

Az őszi akciós újság a http://stihlnemzedekek.hu/emagazin/ linkre kattintva elérhető.

2018.10.08