Nagy teljesítményű STIHL akkumulátoros fűnyírók minimális zajjal

A nagy teljesítményű akkumulátoros fűnyírók nagyszerűen helytállnak az olyan zajérzékeny területeken, ahol fontos a gép mobilitása, a kiemelkedő minőség és a kényelmes használat.

A nagy teljesítményű STIHL RMA 443 és a STIHL RMA 448 kifejezetten nagy gyepfelületek kezelésére alkalmas fűnyírók, melyeket azoknak ajánlunk, akiknek fontos a fűnyíró könnyű kezelhetősége és mozgatása. A STIHL PRO akkumulátoros rendszernek köszönhetően igazán nagy teljesítményre képesek. Az energiatakarékos ECO üzemmód pozitív hatást gyakorol a gép működési idejére a fűnyírás, a gyűjtés és a mulcsozás során is. Az áramlásoptimalizált kés nagyon kevés energiát fogyaszt, mivel a vágás során minimális légellenállást képez.


Az akkumulátorral működő fűnyírók a központi vágásmagasság beállításnak köszönhetően a használat során több lépcsőben, könnyen beállíthatók a kívánt szintre. A megfelelő vágásmagasság függ az adott évszaktól és az időjárástól, de arra mindenképpen ügyeljünk, hogy a fűnyírás során a fű hosszának maximum egyharmadát vágjuk le, mert a túl rövidre nyírt gyep könnyen kiszárad, foltosodik. Az ideális vágásmagasság 4-6 cm között van. A STIHL RMA fűnyírók a QuickFix gyorscsatlakozó eszköznek köszönhetően gyorsan és helytakarékosan tárolhatók vagy szállíthatók. Teljes szabadságot biztosítanak a nagyobb gyepfelületek gondozásához.

 

A fűnyíró gépek helyes tárolása
A fűnyíró gépeket száraz, pormentes, vegyszerektől mentes helyiségben, normál helyzetben tároljuk, védjük az olyan közvetlen időjárási tényezőktől, mint a napsütés vagy a csapadék. Hosszabb tárolás esetében az ideális töltöttségi szint 30%. A lítium-ionos akkumulátorok tárolás közben alig veszítenek töltöttségükből, 0 fok alatti hőmérséklet esetén azonban hamar lemerülnek, ezért fontos, hogy télen odafigyelnünk az ideális hőmérsékletre.

További információért látogasson el weboldalunkra: www.stihl.hu

Írta: Beh Mariann

A STIHL kertápolási szakértője

2020.02.12